Frontpage Linck ewd

Linck & EWD sahakoneet

Linck sahalinja

Linck on johtava profiloivien sahalinjojen valmistaja maailmassa! Ota yhteyttä niin kerromme Linckin sahaustekniikan edut. Hieman suurempi investointi kannatta, josko lisähinnan takaisinmaksuaika on lyhyt ja että linja tuotta paremmin voittoa ja kestää seuraavat vuosikymmenet!

Linckin pyöröterien sahausrako on markkinoiden pienin!  Linck suuntaus ja sahaustarkkuus luovat mahdollisuuden tulevaisuuden sahauskonseptiin jossa sahaustekniikalla saadaan täysi hyöty esim. Microtec tukin CT-viipalekuvausmittauksista sekä Viscan tukin lujuusmittaus sekä CT-Log yhdistelmästä. (Tukkiin optimoitu asete sisältää lujuuslajitellut sydäntavarat).

www.linck.com

EWD Linck 3 iso

EWD, on osin Linckin omistama vannesahatekniikan sekä särmäysautomaattien toimittaja saksasta.

Särmäysautomaateilla jopa 70kpl/min kapasiteetilla. KeiteleGroupille toimitettu linja mittaa inX mittarilla aihion ylä;- sekä alapinnan laadun ja asettelee särmäsahanterät optiimiasentoon.
Kääntyvä särmäsaha poistaa terien takasahauspaineet ja pidentää terien huoltoväliä.

Esterer Vannesahat on hyödynnettävissä Linck sekä EWD toimituksissa. 150v. vanha sahakonevalmistaja Esterer on osa EWD:tä, EWD on johtava Eurooppalainen vannesahateknologia kehittäjä ja valmistaja. Vannesahojen "terähuojunta ongelma" on historiaa, EWD:llä on siihen patentoitu ja toimivaksi havaittu ratkaisu (kts.alakuva). Ota yhteyttä niin kerromme lisää! 

www.ewd.de

Suomen Linkki Sawmill Maschinery Ltd.
Urbas Nordic Sales/ NordicSales
Seminaarinraitti 9
18100 Heinola/Finland
+358-40-5472551

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.suomenlinkki.fi      www.nordicsales.nu

AAA-logo 2012 FI

(VAT No: FI0782495-0)